გოგრის კრემ-სუპი

მომზადება: დავჭრათ ნიახური, ხახვი, ნიორი, ცოტა წიწაკა (თესლებგაცლილი), ჩავყაროთ 3 ლიტრიან ქვაბში, ჩავასხათ ზეითუნის ზეთი და მოვთუშოთ. გოგრას გავაცალოთ კანი, დავჭრათ კუბებად და ჩავყაროთ ქვაბში სხვა ბოსტნეულთან ერთად. ჩავამატოთ ასევე კუბებად დაჭრილი, კანგაცლილი პომიდორი ან ტომატი. ჩავასხათ ქვაბში 2 ჭიქა მდუღარე წყალი (ჯობია ხორცის ან ბოსტნეულის ბულიონი, თუ გვაქვს) და ვხარშოთ 15-20 წუთი, ვიდრე გოგრა კარგად არ დარბილდება. შემდეგ ყველაფერი გადავიტანოთ ბლენდერში და კარგად ავთქვიფოთ. დავაბრუნოთ ყველაფერი ისევ ქვაბში, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და წამოვადუღოთ. სუფრასთან მივიტნოთ სუხართან ერთად.
0 კომენტარი:
Post a Comment