ქათმის სუპი

მომზადება: მოვხარშოთ ქათმის ხორცი, ამოვიღოთ ბულიონიდან და გავაციოთ. დავდგათ ცეცხლზე დიდი ქვაბი და დავადნოთ შიგ კარაქი, ჩავყაროთ ფქვილი და სწრაფად მოვურიოთ. ნელნელა, ისე რომ არ შევწყვიტოთ მორევა ჩავასხათ მარლაში გატარებული ბულიონი, მოვურიოთ და წამოდუღოთ. მანამდე გავფცქვნათ კარტოფილი, დავჭრათ პატარა კუბებად და ვხარშოთ ბულიონთან ერთად 15 წუთი დაბალ ცეცხლზე. სანამ კარტოფილი იხარშება, დავჭრათ მოხარშული და გაგრილებული ხორცი პატარა ნაჭრებად. როცა კარტოფილი მოიხარშება, მოვუმატოთ ცეცხლს და ჩავასხათ შიგ რძე, ჩავყაროთ დაჭრილი ქათამი, სოკო და სიმინდი, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და ვადუღოთ კიდევ 5 წუთი.
0 კომენტარი:
Post a Comment