სამარხვო სალათა მოხრაკული ბოსტნეულით

მომზადება: ბოსტნეული, სალათის ფოთლების და რეჰანის გარდა, დავჭრათ სხვადასხვა ზომის ნაჭრებად, ოღონდ ძალიან არ დავაქუცმაცოთ, მოვაპკუროთ ზეითუნის ზეთი, მარილი. დაჭრილი ბოსტნეული გავანაწილოთ 2 თუნუქის ფურცელზე: ერთზე ყაბაყი, ბადრიჯანი და სოკო (ისეთი ბოსტნეული, რომელიც უფრო მალე მოითუშება), დანარჩენი კი - მეორეზე. მოვათავსოთ ორივე თუნუქის ფურცელი ღუმელში 230 გრადუსზე, 20-25 წუთით, ვიდრე ბოსტნეული მოყავისფრო ფერს მიიღებს. გამოვიღოთ ბოსტნეული და გავაგრილოთ. შემდეგ გადავიტანოთ სალათის ფურცლებით გაფორმებულ თეფშზე, დავალაგოთ რეჰანის ფოთლები და მოვაპკუროთ ლიმნის წვენი.
რჩევა: თუ არ ვმარხულობთ, მაშინ სალათს დავამატოთ შემწვარი ქათმის ფილეს ნაჭრები
0 კომენტარი:
Post a Comment