მწვანე აჯიკა
მასალა: 1კგ. ცხარე მწვანე წიწაკა, 0,5 კგ. მწვანე ბულგარული წიწაკა, 300 გრ. ნიორი,1 დიდი კონა ქინძი, 1 პატარა ჭიქა ქინძის და ზაფრანას სუნელი, ნახევარი ჭიქა ზეთი, მარილი გემოვნებით.
მომზადება: ყველა ინგრედიენტი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. შემდეგ ჩავყაროთ ეს მასა ქვაბში, რომელშიც წინასწარ ჩასხმული გვექნება ნახევარი ჭიქა ზეთი, მოვშუშოთ და ვადუღოთ ნახევარი საათი.
0 კომენტარი:
Post a Comment