გერკულესის ტრიუფელები

მომზადება: მარგარინი დავადნოთ ქვაბში, დავამატოთ შაქარი, კაკაო და ყავა. ყველაფერი კარგად რომ გადნება, ჩავყაროთ გერკულესი, კარგად მოვურიოთ და გადმოვდგათ ცეცხლიდან. როგორც კი ოდნავ შეგრილდება, მასა ხელით დავამრგვალოთ კაკლისოდენა ბურთულებად და მაშინვე გავაგოროთ ქოქოსის ფანტელში, ისე რომ ბურთულები მთლიანად დაიფაროს. გაციებისას გერკულესის მასა მაგრდება, ამიტომ ვეცადოთ სწრაფად ვიმუშაოთ.
0 კომენტარი:
Post a Comment