სოუსი პესტო
მასალა: 4 ჭიქა ბაზილიკის (შაშკვლავის) ფოთლები, 3 კბილი ნიორი, 1/4 ჭიქა ზეითუნის ზეთი (უსუნო), 1/4 ჭიქა მოხალული ნიგოზი, 1/4 ჭიქა გახეხილი ყველი პარმეზანი (შეიძლება ჩავანაცვლოთ სულგუნით).
მომზადება: ყველა ინგრედიენტი მოვათავსოთ ბლენდერში და ავთქვიფოთ ვიდრე არ მივიღებთ ერთიან მასას.
რჩევა: უკეთესია თუ გამოვიყენებთ როდინს, ასე ბაზილიკი უფრო შეინარჩუნებს თავის არომატს. სურვილისამებრ შეგვიძლია დავამატოთ 1ს.კ. ლიმნის წვენი.
0 კომენტარი:
Post a Comment