ბადრიჯანი საქონლის ხორცით

მასალა: 200გრ. მოხარშული საქონლის ხორცი (თხელ ნაჭრებად დაჭრილი), 600გრ. ბადრიჯანი, 200გრ. ბულგარული წიწაკა, 2ც. პომიდორი, მაიონეზი,  მცენარეული ზეთი, წითელი დაფქვილი წიწაკა,  ნიახური 3-4 ღერი, მარილი გემოვნებით.
მომზადება: ბადრიჯანი დავჭრათ რგოლებად, მოვაყაროთ მარილი და დავტოვოთ ასე 20 წუთით, შემდეგ გადავავლოთ წყალი, ოდნავ გავწუროთ და შევწვათ ორივე მხრიდან. მოვაყაროთ მარილი და წითელი წიწაკა. დავჭრათ პომიდორი, ბულგარული წიწაკა (ჩხირებივით), ნიახური. ყველაფერი ერთად ავურიოთ, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და მოვაპკუროთ მცენარეული ზეთი. გადავიტანოთ მომზადებული სალათა თეფშზე, შემოვაწყოთ შემწვარი ბადრიჯანი და ხორცის ნაჭრები. მოვასხათ მაიონეზი.

რჩევა: საქონლის ხორცი, სურვილისამებრ შეგვიძლია კი არ მოვხარშოთ, არამედ შევწვათ. მაიონეზთან ერთად კი შეგვიძლია გამოვიყენოთ ყველიც - დავახეხოთ ზემოდან. საქონლის ხორცი შეიძლება ჩავანაცვლოთ შემწვარი ქათმის ფილეთი.

0 კომენტარი:

Post a Comment

Copyright © 2014 რეცეპტების კრებული გურმანებისთვის !