ერბო-კვერცხი ბულგარულ წიწაკაში

მომზადება: პური შევწვათ ტოსტერში ან ტაფაზე. ბულგარული წიწაკა დავჭრათ 1,5 სმ. სისქის რგოლებად. ტაფა გავაცხელოთ, დავასხათ ზეთი და დავალაგოთ წიწაკის რგოლები, თითოეულ წიწაკაში ჩავახალოთ თითო კვერცხი, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და გახეხილი ყველი. გავაჩეროთ ტაფაზე დაახ. 3-4 წუთი, როცა კვერცხი უკვე მომზადდება. შეგვიძლია ზემოდან დავადოთ კამის ღერები.
0 კომენტარი:
Post a Comment