გერკულესის ტრიუფელები

მასალა: 1 კოლოფი გერკულესი, (სასურველია წვრილი ფანტელებით), 1 კოლოფი სამარხვო მარგარინი ,,დაჩა" (ან ნებისმიერი სხვა), 2 ჩ.ჭ. შაქარი, 1პაკეტი კაკაო, ვანილი, 2 ს.კ. ხსნადი ყავა, ქოქოსის ფანტელი დაახ. 3-4 პაკეტი (ტრიუფელების ამოსავლებად).
მომზადება: მარგარინი დავადნოთ ქვაბში, დავამატოთ შაქარი, კაკაო და ყავა. ყველაფერი კარგად რომ გადნება, ჩავყაროთ გერკულესი, კარგად მოვურიოთ და გადმოვდგათ ცეცხლიდან. როგორც კი ოდნავ შეგრილდება, მასა ხელით დავამრგვალოთ კაკლისოდენა ბურთულებად და მაშინვე გავაგოროთ ქოქოსის ფანტელში, ისე რომ ბურთულები მთლიანად დაიფაროს. გაციებისას გერკულესის მასა მაგრდება, ამიტომ ვეცადოთ სწრაფად ვიმუშაოთ.

0 კომენტარი:

Post a Comment

Copyright © 2014 რეცეპტების კრებული გურმანებისთვის !