ბოსტნეული შებოლილი ძეხვით
მასალა: 400გრ. შებოლილი ძეხვი, რამდენიმე ღერი მწვანე ხახვი, 150გრ. კარაქი, 150გრ. კარაქი, 150გრ. ყველი, 2-3 ცალი ბულგარული წიწაკა, სხვადასხვა ფერის, 2-3 ცალი პომიდორი.
მომზადება: ძეხვი და ხახვი წვრილად დავჭრათ, შევურიოთ კარაქი და გახეხილი ყველი. წიწაკებსა და პომიდვრებს ამოვაცალოთ გული, დავტენოთ კარგად მომზადებული მასით და შევდოთ მაცივარში 3 საათით. სუფრასთან გატანის წინ დავჭრათ რულეტივით.
0 კომენტარი:
Post a Comment