ლეღვი ხაჭოთი და თაფლით

მომზადება: როზმარინი დავაქუცმაცოთ და ავურიოთ თაფლში კარგად რომ გემო გაუჯდეს. დავამატოთ ხაჭო. ლეღვი გავრეცხოთ გავაშროთ, ყუნწის ადგილას გავუკეთოთ ჯვარედინი ჭრილი და ოდნავ გადავწიოთ ყვავილივით. შიგ ჩავტენოთ ხაჭოიანი მასა, ჩავალაგოთ რაიმე ფორმაში და შევდგათ ღუმელში გრილის ქვეშ. გამოვაცხოთ 6-7 წუთის მანძილზე.
ხაჭოს ნაცვლად უმარილო ყველის გამოყენებაც შეიძლება. გასაფორმებლად შეგვიძლია დავიტოვოთ როზმარინის რამოდენიმე ღერი და ზემოდან დავარჭოთ.
0 კომენტარი:
Post a Comment